Fordele for din virksomhed

Varemodtagelse

Vores medarbejdere kan modtage varer sendt til dit lagerrum

Garager

Vores lagerrum er nemme at komme til, så du kan af- og pålæsse varer direkte i dit lagerrum

Adgang når det passer dig

Du har adgang til Pelican alle dage fra 5.30 - 24.00

Få mest ud af dit lagerrum

Andre lagerløsninger

Personligt lager

Lagerservice More info

Skift størrelsen på dit lagerrum gratis

Varemodtagelse

Kort opsigelsesfrist af dit lagerrum

Videoovervågning på hele anlægget

Containere til pap og plastic

Ofte stillede spørgsmål

Er self storage sikkert?

Ja. Alle Pelican-centre har videoovervågning og sikkerhedssystem inkluderet i prisen. Der er personale på alle vores centre på hverdage fra 10.00 til 18.00 og i weekender fra 10.00 til 14.00. Vores centre er godt sikrede og kræver en personlig adgangskode eller chip for at komme ind på området. Desuden har alle opbevarings- og lagerrum ekstra sikre låse.

Er der nok plads?

Ja. Vi kan lave en skræddersyet løsning, der passer til din virksomhed. Vi har opbevarings- og lagerenheder tilgængelige i alle størrelser fra 1 til 160 m2. Vores standardhøjde for opbevarings- og lagerrum er 2,7 m., men har du brug for ekstra højt til loftet, kan vi også tilbyde rum med op til 6 m. til loftet. Kontakt os på 80 20 70 40 for at høre mere om, hvilke centre der tilbyder disse lagerrum.

Er der risiko for fugt og frost?

Nej. Når du opbevarer ting hos Pelican behøver du ikke bekymre dig om fugt eller frost i dit opbevarings- eller lagerrum. Alle vores rum er opvarmede, og vi har moderne ventilationssystemer for at sikre, at dit opbevarings- eller lagerrum altid har et normalt fugtighedsniveau.

Kan jeg ændre rum- eller lagerstørrelse?

Ja, og det er gratis. Hvis du pludselig står og har brug for ekstra eller mindre opbevaring, kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig. Vi kan enten tilbyde dig et nyt opbevaringsrum eller et ekstra rum. Det er alt sammen op til dig.

Lageropbevaring til erhverv - udnyt din tid bedre

Hvad enten du er en start-up, lille eller mellemstor virksomhed, så tilbyder Pelican Self Storage dig en skræddersyet løsning, der passer til netop dit firma. Vi tilbyder lagerhoteller til webshops og mindre butikker, lager til fjernarkivering og opbevaring af inventar, lageropbevaring til håndværkere, samt lagerplads til virksomheder, som har behov for adskillige centrale placeringer i København og Nordsjælland. Vi kan skræddersy den perfekte løsning til dig og din virksomheds behov.
Vores centre har centrale beliggenheder i hele København samt to i Nordsjælland. Vores åbningstider er meget fleksible, og du har adgang til dit lager alle dage mellem 5.30 og 24.00. Vores personale kan desuden hjælpe dig med varemodtagelsen, mens du har travlt med at udvide virksomheden og passe kunderne, så du bruger din tid mest optimalt. Vores lagerløsninger giver dig også muligheden for nemt at af- og pålæsse lige ved dit lager, hvis du vælger en af vores garageløsninger. Vores videoovervågning opererer døgnet rundt og garanterer en høj sikkerhed.
Pelican Self Storage tilbyder fleksible lagerløsninger, som giver dig de bedste muligheder, hvis der forekommer ændringer i virksomhedens behov. Du kan gratis op- eller nedgradere lagerlokalets størrelse, og du kan let opsige dit lager med kort varsel. Ring til os i dag på 80 20 70 40 og lad os give dig et tilbud med en god pris!

Spørgsmål til erhverv?

erhverv@pelicanselfstorage.dk

Luk