Opmagasiner dine ting i et lagerhotel

Der kan være mange grunde til, at pladsen i dit hjem er for trang, men én ting er sikker: for lidt plads er utrolig træls. Netop derfor er opmagasinering en perfekte løsning. Uanset hvad det er, der fylder dine kvadratmeter lidt for meget ud, så kan vi opmagasinere dine ting i vores lagerhoteller for dig. Her giver vi dig nogle bud på hvordan.

Få et opvarmet walk-in closet - opmagasiner dit tøj

Vintertøj fylder. Dunjakker, flyverdragte, pelse, skiudstyr og alt muligt andet tager uhensigtsmæssigt meget plads i skabet i hele sommerhalvåret. Hos Pelican har vi derfor lavet et alternativ: Små, opvarmede opbevaringsrum, der er beregnet særligt til tøjstativer og derfor fungerer som en ekstra garderobe til dit hjem.

Find din Pelican

Opbevar minderne et sikkert sted

Nogle af de mest værdifulde ejendele er dem, der har affektionsværdi. Men selvom du aldrig kunne drømme om at smide arvestykkerne ud, kan de godt give lidt pladsmæssige udfordringer, for hvor kan de stå? De kan stå hos os. I alle Pelicans rum er der både sikkert, rent og tørt. Uanset om det er for en kort periode eller i længere tid, skal vi nok sørge for at opmagasinere dine minder i vores lagerhoteller, så de har det som blommen i et æg.

Find dit rum

Udvid pladsen i dit kælderrum

Har du også en tilbagevendende udfordring med at få tømt ud i kælderrummet for at få plads til alt det, du gerne vil gemme, men ikke har fremme? Lad os opbevare babyudstyret, legetøjet og alt det andet, der kan gemmes til en anden god gang, så du ikke falder over det i midtergangen. Du har adgang til dit personlige lagerhotel hos Pelican næsten hele døgnet, så du altid kan smutte ned med flere ting - eller hente dem igen.

Find dit rum

Få mere plads med et opmagasineringsrum

Hos Pelican Self Storage hjælper vi dig med at få overblik derhjemme. Vi giver dig den ekstra plads, du har behov for, så du ikke skal stresse over overfyldte skabe, poser i hjørnerne og et kælderrum, der er på nippet til at sprænge.
Vores lagerhotel fungerer som en forlængelse af din bolig, og her kan du opmagasinere dine ting, så du kan få et hjem, der er overskueligt og pænt.
Og bare rolig vi passer godt på dine ting. Vi ser det nemlig som vores fornemmeste opgave at sørge for, at du føler dig tryg, når du afleverer dine ting hos os.
Når du vælger at få opmagasineret dine ting, skaber det ro derhjemme – præcis som der skal være indenfor hjemmets fire vægge. Modsat vil en bolig, hvor der konstant ligger ting, som ingen fast plads har, være en stressfaktor, som vil hænge over dit hoved som en tung sort sky. Det er lige præcis her, et lagerhotel hos Pelican kommer på banen. Det kan nemlig være med til at give dig overskuddet og et ryddeligt hjem tilbage.

OPMAGASINER LIGE DET DU VIL

Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at opmagasinere hos os. Måske har du en stor garderobe, hvor det vil give mening for dig, at vi passer på sommertøjet, men vinteren raser. Måske skal børnenes aflagte udstyr gemmes væk for en periode eller hvad med havemøblerne? Vi har plads til det hele. Vi har opbevaringsrum fra 1 kvm. og op til 18 kvm., hvilket betyder, at vi kan imødekomme lige præcis dine ønsker. Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug så, så kom ind til os, vi står klar til at rådgive dig, så du får præcis det, du har behov for.

LAGERHOTELLER I HELE KØBENHAVN

Vi har ti centre og kan derfor tilbyde dig opbevaring i hele København samt en del af Nordsjælland. Det betyder, at vi altid har et center i nærheden af dig, hvilket gør, at du let kan komme både til og fra os, når du skal aflevere dine ting til opmagasinering.
Vores placeringer er blot en af vores mange fordele, hvis du vælger at bruge Pelican Self Storage, så er du også garanteret:

• Personlig service seks dage om ugen i alle vores centre.
• Muligheden for at låne en trailer helt gratis
• Høj sikkerhed i form af videoovervågning og sikre adgangssystemer
• Fri adgang til dit lagerhotel alle ugens dage fra 05.30-24.00
• Hjælp til varemodtagelse, hvis du som virksomhed benytter dig af et vores lagerhoteller

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af