Opmagasiner dine ting, og få mere plads derhjemme

Der kan være mange grunde til, at pladsen i dit hjem er for trang, men én ting er sikker: for lidt plads er utrolig træls. Netop derfor er opmagasinering en perfekte løsning. Uanset hvad det er, der fylder dine kvadratmeter lidt for meget ud, så kan vi opmagasinere det for dig. Her giver vi dig nogle bud på hvordan.

Få et opvarmet walk-in closet - opmagasiner dit tøj

Vintertøj fylder. Dunjakker, flyverdragte, pelse, skiudstyr og alt muligt andet tager uhensigtsmæssigt meget plads i skabet i hele sommerhalvåret. Hos Pelican har vi derfor lavet et alternativ: Små, opvarmede opbevaringsrum, der er beregnet særligt til tøjstativer og derfor fungerer som en ekstra garderobe til dit hjem.

Find din Pelican

Opbevar minderne et sikkert sted

Nogle af de mest værdifulde ejendele er dem, der har affektionsværdi. Men selvom du aldrig kunne drømme om at smide arvestykkerne ud, kan de godt give lidt pladsmæssige udfordringer, for hvor kan de stå? De kan stå hos os. I alle Pelicans rum er der både sikkert, rent og tørt. Uanset om det er for en kort periode eller i længere tid, skal vi nok sørge for at opmagasinere dine minder, så de har det som blommen i et æg.

Find dit rum

Udvid pladsen i dit kælderrum

Har du også en tilbagevendende udfordring med at få tømt ud i kælderrummet for at få plads til alt det, du gerne vil gemme, men ikke har fremme? Lad os opbevare babyudstyret, legetøjet og alt det andet, der kan gemmes til en anden god gang, så du ikke falder over det i midtergangen. Du har adgang til dit Pelican-rum næsten hele døgnet, så du altid kan smutte ned med flere ting - eller hente dem igen.

Find dit rum

Få mere plads med et opmagasineringsrum

Uanset hvilke pladsproblemer du har, så står vi klar med et opmagasineringsrum, der imødekommer dine krav. Vi har rum i mange forskellige størrelser - alle til en god og billig pris. Du har adgang dit personlige opbevaringsrum hver dag mellem kl.05.30.-24.00. Vores centre er videoovervågede, og du får en personlig nøgle til dit rum, så dine ting bliver opmagasineret trygt og sikkert hos os. Lad Pelican Self Storage passe på dine ting og give dig mere plads.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af Martin Petersen

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af Michael Olsson

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af Louise V.

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af Maria Jespersen

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af Christian Happy Stilbo