Er du vores nye kollega?

Vi tror på, at nøglen til succes er gode, kvalificerede og tilfredse medarbejdere, der hver dag arbejder for at gøre virksomheden bedre. Derfor har vi fokus på at finde de helt rette medarbejdere, som er drevet af at udvikle virksomheden sammen med alle vores dygtige kollegaer. Har du lyst til at blive en Pelican? Nedenfor kan du finde alle aktuelle stillinger.

Karriere i Pelican

I Pelican lægger vægt på almindelig sund fornuft og frihed under ansvar. Vores kultur bygger på tillid og gensidig respekt for hinanden. Vi giver konstruktiv kritik og belønner gode resultater. Vigtigst af alt skal vores medarbejdere trives, og derfor har vi skabt et miljø med højt til loftet og gode karrieremuligheder.

Send os en ansøgning
Vi er altid på udkig efter ambitiøse og dedikerede kollegaer til vores team.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@pelicanselfstorage.com

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af