Er du vores nye kollega?

Vi tror på, at nøglen til succes er gode, kvalificerede og tilfredse medarbejdere, der hver dag arbejder for at gøre virksomheden bedre. Derfor har vi fokus på at finde de helt rette medarbejdere, som er drevet af at udvikle virksomheden sammen med alle vores dygtige kollegaer. Har du lyst til at blive en Pelican? Nedenfor kan du finde alle aktuelle stillinger.

Karriere i Pelican

I Pelican lægger vægt på almindelig sund fornuft og frihed under ansvar. Vores kultur bygger på tillid og gensidig respekt for hinanden. Vi giver konstruktiv kritik og belønner gode resultater. Vigtigst af alt skal vores medarbejdere trives, og derfor har vi skabt et miljø med højt til loftet og gode karrieremuligheder.

Send os en ansøgning
Vi er altid på udkig efter ambitiøse og dedikerede kollegaer til vores team.

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til info@pelicanselfstorage.com

5 stjerner

9.6 af 10. Baseret på 509 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af