VI SØGER FAST EJENDOM

Pelican Self Storage leder i øjeblikket efter ejendomme, lokaler og grunde i Københavnsområdet og omegn.

Ejendommene skal ligge tæt på motorveje, motortrafikveje eller større hovedveje og skal være let tilgængelige samt have en god placering i forhold til synlighed.

Vi er på udkig efter byggegrunde, skrånende grunde og eksisterende bygninger. Vi søger primært planerede grunde, men har også interesse i byggemodne grunde - dog med et ejendomsareal på mindst 3.000m2 eller en byggegrund på 4.000 til 20.000m².

Vi leder også efter ejendomme i det centrale København herunder både ejer- eller lejelejligheder med et areal på minimum 1.000 m².

Pelican Self Storage foretrækker at erhverve og eje det endelige opbevaringssted, men et joint venture er også en mulighed. Vores forretningsaktivitet er ikke forstyrrende for omgivelserne, og trafikmængden er ca. 1-2 biler pr. time i åbningstiden. Vores bygninger skærmer desuden for støjen fra fx omkringliggende motorvej.

Tip os
Skriv til os på aa@pelicanselfstorage.com eller ring på +45 30 36 00 43, hvis du vil tippe os om fast ejendom.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af