Vi søger fast ejendom

Pelican Self Storage leder i øjeblikket efter ejendomme, lokaler og grunde i Københavnsområdet og omegn.

Ejendommene skal ligge tæt på motorveje, motortrafikveje eller større hovedveje og skal være let tilgængelige samt have en god placering i forhold til synlighed.

Vi er på udkig efter byggegrunde, skrånende grunde og eksisterende bygninger. Vi søger primært planerede grunde, men har også interesse i byggemodne grunde - dog med et ejendomsareal på mindst 3.000m2 eller en byggegrund på 4.000 til 20.000m².

Vi leder også efter ejendomme i det centrale København herunder både ejer- eller lejelejligheder med et areal på minimum 1.000 m².

Pelican Self Storage foretrækker at erhverve og eje det endelige opbevaringssted, men et joint venture er også en mulighed. Vores forretningsaktivitet er ikke forstyrrende for omgivelserne, og trafikmængden er ca. 1-2 biler pr. time i åbningstiden. Vores bygninger skærmer desuden for støjen fra fx omkringliggende motorvej.

Tip os
Skriv til os på klli [at] pelicanselfstorage [dot] dk eller ring på +45 61 22 59 61, hvis du vil tippe os om fast ejendom.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af