VI SØGER FAST EJENDOM

Pelican Self Storage leder i øjeblikket efter ejendomme, lokaler og grunde i Københavnsområdet og omegn.

Ejendommene skal ligge tæt på motorveje, motortrafikveje eller større hovedveje og skal være let tilgængelige samt have en god placering i forhold til synlighed.

Vi er på udkig efter byggegrunde, skrånende grunde og eksisterende bygninger. Vi søger primært planerede grunde, men har også interesse i byggemodne grunde - dog med et ejendomsareal på mindst 3.000m2 eller en byggegrund på 4.000 til 20.000m².

Vi leder også efter ejendomme i det centrale København herunder både ejer- eller lejelejligheder med et areal på minimum 1.000 m².

Pelican Self Storage foretrækker at erhverve og eje det endelige opbevaringssted, men et joint venture er også en mulighed. Vores forretningsaktivitet er ikke forstyrrende for omgivelserne, og trafikmængden er ca. 1-2 biler pr. time i åbningstiden. Vores bygninger skærmer desuden for støjen fra fx omkringliggende motorvej.

Tip os
Skriv til os på lh@pelicanselfstorage.com eller ring på +45 61 65 18 68, hvis du vil tippe os om fast ejendom.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af Martin Petersen

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af Michael Olsson

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af Louise V.

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af Maria Jespersen

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af Christian Happy Stilbo