Løsninger til din virksomhed

Lagerrum

Lagerrum fra 1 - 50 m², der altid er tørre, sikre og med lette adgangsforhold.

Læs mere og find ledige rum
Garage

Slip for unødvendig slid og slæb. Med en garageport kan du køre helt ind på lageret.

Læs mere og find ledige garager
Flexlager

Kombiner det traditionelle lager med muligheden for at have en arbejdsplads. Op til 135 m².

Læs mere om mulighederne
Kontorplads

Mangler du et kontor til én eller flere medarbejdere, så har vi løsningen.

Læs mere om mulighederne
XL lager

Op til 160 m2 lager med ekstra bred garageport med op til 6 meters lofthøjde.

Læs mere om XL lager her
Parkering

Din egen personlige videoovervågede parkeringsplads i eller omkring København.

Læs mere og se tilgængelige

Få mest ud af dit lagerrum

Andre lagerløsninger

Personligt lager

Lagerservice More info

Skift størrelsen på dit lagerrum gratis

Varemodtagelse

Kort opsigelsesfrist af dit lagerrum

Videoovervågning på hele anlægget

Containere til pap og plastic

Fordele for din virksomhed

Varemodtagelse

Vores medarbejdere kan modtage varer sendt til dit lagerrum

Garager

Vores lagerrum er nemme at komme til, så du kan af- og pålæsse varer direkte i dit lagerrum

Adgang når det passer dig

Du har adgang til Pelican alle dage fra 5.30 - 24.00

Ofte stillede spørgsmål

Er self storage sikkert?

Ja. Alle Pelican-centre har videoovervågning og sikkerhedssystem inkluderet i prisen. Der er personale på alle vores centre på hverdage fra 10.00 til 18.00 og i weekender fra 10.00 til 14.00. Vores centre er godt sikrede og kræver en personlig adgangskode eller chip for at komme ind på området. Desuden har alle opbevarings- og lagerrum ekstra sikre låse.

Er der nok plads?

Ja. Vi kan lave en skræddersyet løsning, der passer til din virksomhed. Vi har opbevarings- og lagerenheder tilgængelige i alle størrelser fra 1 til 160 m2. Vores standardhøjde for opbevarings- og lagerrum er 2,7 m., men har du brug for ekstra højt til loftet, kan vi også tilbyde rum med op til 6 m. til loftet. Kontakt os på 80 20 70 40 for at høre mere om, hvilke centre der tilbyder disse lagerrum.

Er der risiko for fugt og frost?

Nej. Når du opbevarer ting hos Pelican behøver du ikke bekymre dig om fugt eller frost i dit opbevarings- eller lagerrum. Alle vores rum er opvarmede, og vi har moderne ventilationssystemer for at sikre, at dit opbevarings- eller lagerrum altid har et normalt fugtighedsniveau.

Kan jeg ændre rum- eller lagerstørrelse?

Ja, og det er gratis. Hvis du pludselig står og har brug for ekstra eller mindre opbevaring, kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig. Vi kan enten tilbyde dig et nyt opbevaringsrum eller et ekstra rum. Det er alt sammen op til dig.

Lej et lager hos Pelican Self Storage til erhvervsopbevaring

Få mulighed for at tilføje et ekstra lager til din virksomhed ved at leje erhvervsopbevaring hos Pelican Self Storage.

Når din virksomhed begynder at vokse, begynder pladsen sommetider at skrumpe. Hvis pladsmanglen ikke skal vokse jer ud af kontorlokalerne, kan leje af et opbevaringsrum være ganske fordelagtigt. Hos Pelican Self Storage står vi klar til at facilitere pladsudvidelsen med et lager til erhvervsopbevaring.

Uanset dit erhverv har vi rumtyper og størrelser, der passer. Med opbevarings- og lagerenheder lige fra 1 til 160 m2 og med mulighed for 6 m til loftet, er intet for stort eller småt - og vi tilbyder selvfølgelig transportudlejning.

SÅDAN OPTIMERER VI DIN PLADSMANGEL

Erhvervsopbevaring er ikke blot statisk henstilling af arkiverede dokumenter - det er en strategisk opgradering.
Den ekstra plads giver mulighed for flexible logistikløsninger og med vores isolerede, fugt- og frostfrie opbevaringsrum, kan du f.eks. trygt udvide din webshops produktlager. At leje opbevaringsrum hos Pelican Self Storage giver både mulighed for at lave en frisk lagerstatus og medfører samtidig automatisk lagerhåndtering og varemodtagelse - alt sammen under de fornødne sikkerhedsforanstaltninger.

Pulterkammer, kaoslager, depotrum - kært barn har mange navne, og opbevaringsrum tager sommetider navn efter bortgemt og henstillet rod, og det er vel næppe meningen med en pladsudvidelse.
Vi mener, at god opbevaring er aktiv opbevaring, og når man lejer lagerlokaler, bliver pladsen som regel optimeret og udnyttet bedre, end hvis det overskydende udstyr eller den sidste produktlevering skubbes ned i et hjørne eller i et depotrum.

Uanset om du ønsker et flot showroom eller et praktisk pluklager, så kan etableringen af den ekstra opbevaringsplads hos Pelican Self Storage samtidig hjælpe med at sætte skub i din virksomheds forretninger og effektivitet.

HVOR FINDER DU PELICAN SELF STORAGE?

Med centrale placeringer i hele København og omegn er vi let tilgængelige inden for et stort areal af Sjælland og Nordsjælland. I København er vi placeret på Østerbro, Amager, Nordvest, Valby og Sydhavnen - altså allerhøjst et par kilometer væk fra adresser i København.

Befinder din virksomhed sig lidt uden for København i f.eks. Gentofte, Herlev, Glostrup eller Albertslund, finder du vores tætteste centre i Rødovre og Gladsaxe. Mod nord tilbyder vi opbevaringsrum i Virum, og i Nordsjælland kan du benytte vores center i Hillerød.

ET CENTER MED MANGE FLEXIBLE LØSNINGER

Hos Pelican kan du leje traditionel lagerplads i form af f.eks. et garagelager med mulighed for at parkere bil og trailer lige foran indgangen. Ønsker du et sted, hvor du kan invitere kunder indenfor i et reelt butikslokale eller kontor, kan du leje et showroom-lager med glasfacade og adgang til radiatorer og stikkontakter.
Således kan du kombinere din virksomheds interesser med vores faciliteter, hvad end du søger helt lavpraktisk lageropbevaring eller en indbydende entre for nye kunder.

OPBEVARINGSRUM MED MANGE INDRETNINGSMULIGHEDER

Når du indretter dit lagerrum med henblik på let tilgængelighed, kan et godt reolsystem gøre underværker. Værdien af de rigtige lagerreoler skal altså ikke undervurderes!
I den forbindelse skal du ikke være bange for at udnytte højden i rummet eller være nervøs for, om noget er for tungt at opmagasinere. Alle vores centre har nemlig palleløftere, sækkevogne og stiger til fri afbenyttelse.
Skal rummet være indbydende, kan du gøre det hyggeligt med den rigtige sofa, et lille sofabord eller de møbler, der nu matcher dine ønsker.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din virksomheds pladsudvidelse.

For at høre mere og få svar på dine spørgsmål - ring på tlf. 80 20 70 40, eller skriv en besked til os.

Spørgsmål til erhverv?

erhverv@pelicanselfstorage.dk

Luk