Opbevar dine ting og få mere plads

Der kan være mange grunde til, at man har brug for et opbevaringsrum. Hos Pelican Self Storage tilbyder vi depotrum i mange forskellige størrelser og til forskellige priser. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde netop det rum, som du har brug for.

Du finder os her

Vi har 11 centre i Storkøbenhavn og Nordsjælland

4 enkle trin for at leje et rum

Klik ”Find din pelican” for at komme i gang.

Find dit center
Vælg rum
Reserver rum
Flyt dine ting

Et depotrum er løsningen på mange ting

Der kan være mange grunde til, at man pludselig står i en situation, hvor pladsen i hjemmet er blevet for trang, og man har brug for opmagasinering – permanent eller for en kortvarig periode. Måske er familien blevet udvidet, måske har håndværkere overtaget pladsen, fordi køkkenet skal have en renovering, eller måske står man med den ene fod ude af døren, mens man venter på at kunne overtage sin nye bolig. Man mangler med andre ord et ekstra rum – et depot – hvor man kan opbevare sine overskydende ting.
Hos Pelican Self Storage tilbyder vi opbevaring af dine ting i den periode, du har brug for det. Vi udlejer opbevaringsrum ni forskellige steder i København og omegn og står til rådighed hver dag mellem kl. 10.00-18.00 og lørdag mellem kl.10.00-14.00. Enkelte af vores centre har også åbent om søndagen.
Selvom vi ikke er fysisk til stede i centeret, har du stadig mulighed for at tilgå dine ting. Du får nemlig din egen personlige kode, og på den måde kan du komme til dit opbevaringsrum alle ugens syv dage mellem kl. 05.30-00.00.
Vi tilbyder depotrum i mange forskellige størrelser og til forskellige priser. Er du en større eller mindre virsomhed, der har brug for et lager til opbevaring, så kan vi også klare det. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde netop det rum, som du har brug for.