Opbevar dine ting og få mere plads

Der kan være mange grunde til, at man har brug for et opbevaringsrum. Hos Pelican Self Storage tilbyder vi depotrum i mange forskellige størrelser og til forskellige priser. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde netop det rum, som du har brug for.

Du finder os her

Vi har 10 centre i Storkøbenhavn og Nordsjælland

4 enkle trin for at leje et rum

Klik ”Find din pelican” for at komme i gang.

Find dit center
Vælg rum
Reserver rum
Flyt dine ting

Et depotrum er løsningen på mange ting

Der kan være mange grunde til, at man pludselig står i en situation, hvor pladsen i hjemmet er blevet for trang, og man har brug for opmagasinering – permanent eller for en kortvarig periode. Måske er familien blevet udvidet, måske har håndværkere overtaget pladsen, fordi køkkenet skal have en renovering, eller måske står man med den ene fod ude af døren, mens man venter på at kunne overtage sin nye bolig. Man mangler med andre ord et ekstra rum – et depot – hvor man kan opbevare sine overskydende ting.
Hos Pelican Self Storage tilbyder vi opbevaring af dine ting i den periode, du har brug for det. Vi udlejer opbevaringsrum ni forskellige steder i København og omegn og står til rådighed hver dag mellem kl. 10.00-18.00 og lørdag mellem kl.10.00-14.00. Enkelte af vores centre har også åbent om søndagen.
Selvom vi ikke er fysisk til stede i centeret, har du stadig mulighed for at tilgå dine ting. Du får nemlig din egen personlige kode, og på den måde kan du komme til dit opbevaringsrum alle ugens syv dage mellem kl. 05.30-00.00.
Vi tilbyder depotrum i mange forskellige størrelser og til forskellige priser. Er du en større eller mindre virsomhed, der har brug for et lager til opbevaring, så kan vi også klare det. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde netop det rum, som du har brug for.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af