Skal du til udlandet? Lej et pulterkammer til dine ting.

Står du i en situation, hvor du i en kortere eller længere periode skal til udlandet? Så har Pelican opbevaringsløsninger uanset, om du skal pakke hele din bolig ned, gøre plads til en midlertidig lejer eller bare skal have opbevaret dine ejendele i en kortere periode. Vi passer godt på dine ting i vores pultrekamre, mens du er væk.

Opbevar dine ting, hvis du bliver udstationeret af din arbejdsplads

Der er mange praktiske ting forbundet med at hive teltpælene op og påbegynde arbejdslivet i udlandet. Pelican tilbyder en række muligheder, der kan gøre dit skift nemmere og mere bekvemmeligt. Vi har rum fra 0,5m2 til 50m2, så det er op til dig, hvor meget vi skal passe på, til du er hjemme igen. Du kan roligt efterlade dine ting i vores pultrekamre, så du og din familie trygt kan rejse væk fra jeres ting.

Find en Pelican nær dig

Flytter du til udlandet på ubestemt tid? Få opbevaret dine ting imens.

Der kan være flere årsager til ikke at flytte hele din bolig med til udlandet. Måske har du solgt din lejlighed eller dit hus, før du tager afsted og har brug for midlertidig opbevaring inden afrejse? Eller måske er du i tvivl om, hvad du overhovedet vil have flyttet med? Vi står til rådighed med gode råd, flyttetilbehør og mulighed for opbevaring i københavn både før, under og efter, du er kommet på plads på din nye adresse i udlandet.

Få et skræddersyet tilbud

Du skal studere i udlandet

Som studerende er det en fantastisk mulighed at kunne påbegynde eller fortsætte sine studier i udlandet. Men hvad gør du med dine ejendele, mens du væk, og der ikke lige er plads hos dine forældre? Uanset, om du lejer din lejlighed eller dit værelse ud, kan du sikkert opbevare dit vinter- eller sommertøj, din cykel og dine møbler i et pulterkammer hos os, mens du er væk. Vores opbevaringscentre har rum helt ned til 0,5m2 og ligger centralt placeret i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Find en Pelican nær dig

Vi passer på dine ting, uanset hvorfor du udstationeres

Ikke to udstationeringer er ens. Nogle udsendes som soldater; nogle som diplomater og ambassadører; og andre som noget helt fjerde. En udstationering kan være forbundet med både positive og svære overvejelser. Vi vil gerne hjælpe til, at opbevaring af dine ejendele ikke skal være det, der fylder mest. Derfor skræddersyr vi en løsning, som matcher præcis dine behov. Kontakt os nu, og hør mere om, hvordan et pulterkammer kan hjælpe dig.

Få et skræddersyet tilbud

OPBEVARINGSRUM SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Der er mange tilfælde, hvor et opbevaringsrum er den rette løsning. Det kan være, du skal flytte sammen med din kæreste og derfor skal have opbevaret nogle af dine ting for en periode, du og familien har købt ny bolig, og I har brug for et sted at opbevare jeres ting inden overtagelsen, måske skal du til udlandet i en længere periode eller måske vil du bare gerne have mere plads i hjemmet. Pelican Self Storage kan opbevare dine ejendele så længe, du har behov for det.
Vi tilbyder dig flyttehjælp, når du skal fylde dit nye opbevaringsrum med dine flyttekasser, møbler, legetøj eller dit tøj. Vi stiller gratis en trailer til rådighed, du skal blot reservere den i et Pelican Self Storage center nær dig.
Hvis du har brug for mere hjælp til at flytte, så undgå at hyre et flyttefirma og benyt dig i stedet af vores tilbud om flyttemænd. Vi tilbyder desuden køb af flyttematerialer såsom flyttekasser, bobleplast og flyttetæpper, så du kan blive flytteklar!
Book et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage i netop den størrelse der passer dig – og altid til en billig pris.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af Martin Petersen

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af Michael Olsson

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af Louise V.

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af Maria Jespersen

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af Christian Happy Stilbo