Lej opbevaring i København hos Pelican Self Storage

Hos Pelican Self Storage finder du Københavns bedste opbevaringsrum til både privat og erhverv. Vores centrale lokationer dækker hele hovedstaden og Nordsjælland, og vi garanterer dig høj sikkerhed, personlig betjening seks dage om ugen og opbevaring i topklasse.

Vi har både små og store depotrum til gode priser i den højeste kvalitet på markedet. Så hvad end du søger fleksibel opmagasinering af dine ejendele eller et sikkert lager til din virksomhed, så har vi pladsen. Læs mere om dine muligheder, og find et center tæt på dig her.

Hos Pelican Self Storage kan du leje lige det opbevaringsrum, du står og mangler - tørt og i stuetemperatur! Vi tilbyder opbevaringsplads fra 1m2 til 170m2 – plus alt derimellem. I vores mindre lagerrum kan du nemt stable opbevaringskasser, nedpakke stuen eller dit køkken, henstille seng og andre opbevaringsmøbler eller fylde et par reoler med opbevaringsbokse.

Med en stor garage, et XL lager eller showroom får du en bred vifte af indretningsmuligheder - og masser af plads! Læs mere om opbevaring til erhverv, og få ideer til, hvordan du kan leje kontorplads eller oprette et fjernlager til produkter. Vi giver dig den højeste sikkerhed på markedet og med 11 centre lige fra Ørestad til Hillerød, finder du os i hele København og omegn.

Her ligger vores centre i København og Hillerød - alle placeret tæt på store hovedveje, så de er lette at komme til:

Udover de centrale lokationer er der også mange andre fordele ved at leje et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage:

  • Vi har høj sikkerhed  24 timer i døgnet
  • Du får personlig betjening 6 dage om ugen
  • Gratis lån af trailer til transport
  • Fri adgang til dit opbevaringsrum mellem kl. 5:30-24:00 alle ugens dage

Optimale og sikre opbevaringsmuligheder

Når du har ting liggende i et kælderrum, pulterkammer, depot eller loftsrum, kan de stadig rumstere i baghovedet. Bliver der for koldt hen over vinteren? Kommer tøjet til at lugte af at ligge i kælderen? Er den sikret, hvis der kommer skybrud? Den slags spørgsmål forsvinder, når du lejer et rent og veloplyst lagerlokale med den rigtige opbevaringstemperatur - det giver færre bekymringer og mere overskud!

Som Københavner er du nok vant til klodsede hjørner og spidse indhak i små pulter- og opbevaringsrum. Besværlige vandrør og lave loftshøjder hjælper heller ikke meget på det. Mange regner derfor ofte med, at opbevaringen af deres ting kræver mange kvadratmeter - Der er dog tale om lidt af et synsbedrag. For med et kvadratisk eller rektangulært opbevaringsrum hos Pelican Self Storage har du plads til rigtig meget på selv få kvadratmeter. Vores rum er nemlig bygget til opbevaring med højt til loftet, så du uden problemer kan stable kasser og sætte en sofa eller seng på højkant.

Hos Pelican Self Storage starter du med andre ord på en frisk. Du får styr på dine ting og lejer dig til optimale, sikre og professionelle forhold. Vi hjælper dig i gang med gratis lån af trailer, så du hurtigt kan komme videre med din renovering, din udlandsrejse eller din virksomhed. Står du og mangler flyttekasser i pap, plastikposer eller andet, har vi masser af billige flyttematerialer til salg.

Dine ting vil være sikret mod frost og varme, og du kan trygt overlade tyverisikringen til os - Vi har både overvågningskameraer og topmoderne låse- og adgangssystemer.

Find dit opbevaringsrum

Få ekstra plads med vores mange opbevaringsløsninger i København

Det er både dejligt og populært at bo i pulserende storbyer som København. Alt er indenfor rækkevidde, og det summer af liv i gader og stræder. Bylivet tilbyder bevægelighed, kulturelle oplevelser og masser af aktiviteter. De mange favorable goder og skønne områder presser dog boligpriserne op, og det kan være svært at finde noget, der er til at betale. Derfor går vi ofte ned i antal kvadratmeter for at kunne bo centralt.

Men når pladsen er mindre, hvad så med alle vores ting? Specielt som tilflytter fra forstaden må man ofte efterlade skur, garage og ekstra loftsplads - og hvad så med vinterdæk, motorcyklen, børnenes vintertøj og den gamle båd eller kajak? De små rum på loftet eller i kælderen er ofte ikke store nok til langtidsopbevaring - specielt hvis man skal kunne bevæge sig rundt derinde! Uanset om det er bøger, havemøbler, et gammelt puslebord eller andet, så kan det være rart at få det af vejen.

Mens nogle ønsker sig et par ekstra timer i døgnet, går du måske rundt og ønsker dig et ekstra rum til opbevaring - en slags forlængelse af lejligheden. Det er så her, at vi kommer ind i billedet! Hos Pelican Self Storage hjælper vi dig af med de proppede skabe og de overfyldte depot- og kælderrum, så bliver du mindre stresset over ikke at kunne finde ro i hjemmet - Vi giver dig ekstra frihed og plads! Vores lejemål har alle de tænkelige dimensioner og størrelser, du står og mangler.

Se ledige opbevaringsrum

Vi hjælper din virksomhed i gang med erhvervsopbevaring

Udover opbevaring til private har vi selvfølgelig også fordelagtige løsninger til firmaer og virksomheder. Nogle har brug for et lagerhotel som depotrum til redskaber eller sæsonbetonede artikler, mens andre indretter sig i et af vores opvarmede showrooms med gulv-til-loft-ruder og benytter det som både butik og kontor.

Du kan også leje en opvarmet garage, som giver dig fleksibel adgang til et fjernarkiv eller lager med mulighed for at køre direkte op til af- og pålæsning. Så uanset om du skal bruge et produktlager til din webshop, midlertidig lagerplads i forbindelse med erhvervsflytning eller et reelt kontor, så har vi pladsen klar til dig. Læs mere om vores skræddersyede erhvervstilbud, eller kom ind og få en snak i et af vores mange centre i København og omegn.

Find dit opbevaringsrum

Din opmagasinering hos Pelican er sikker og fleksibel

Når du drejer nøglen rundt og efterlader dine ting hos os, kan du være sikker på, at de bliver præcis, hvor du efterlod dem. Vi har sikre adgangssystemer, videoovervågning og personale på stedet, og vi betragter det som vores fornemmeste opgave at passe godt på dine ting. Hele fidusen med at leje opbevaring er jo netop, at du ikke længere skal ligge søvnløs over en gammel, rusten hængelås i kælderen eller spekulere på, hvorvidt trædøren holder, hvis nogen prøver at bryde ind. Hos os får du sikre metaldøre med lås, tre nøgler og et adgangskort, som du selv holder styr på.

Det er meget forskelligt, hvad folk ønsker at opbevare, men vi tager imod alt undtagen brandfarlige væsker, åbnede malerdåser og letfordærvelige levnedsmidler. Måske babyudstyret eller børnenes legetøj skal gemmes væk for nu? Det kan også fungere som ekstra garderobe til vinteropbevaring? Vi passer gerne på dine møbler i en kortere periode, hvis du ligger i flyttekaos, og vi står også til rådighed, hvis hele din bolig skal opmagasineres, mens du er på et længere udlandsophold - Mulighederne er mange hos Pelican Self Storage!

Med store og gode opbevaringsmuligheder guider vi dig til den rigtige størrelse

Hvis du er i tvivl om, hvilken rumstørrelse du har brug for, så tjek vores størrelsesguide her på siden, eller kig ned forbi dit nærmeste center, og få en uforpligtende snak. Vi er personligt tilstede seks dage om ugen, så kom endelig forbi, og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige rum. Vi har mange størrelser og dimensioner til rådighed - og pladsen er nem at udnytte!

Når du vælger at opbevare dine ting hos Pelican Self Storage, er du altså garanteret:

  • Personlig service seks dage om ugen i alle vores centre.
  • Muligheden for gratis lån af trailer
  • Høj sikkerhed i form af videoovervågning og sikre adgangssystemer
  • Fri adgang til dit opbevaringsrum alle ugens dage fra kl. 05.30-24.00
  • Hjælp til varemodtagelse, hvis du som virksomhed benytter et eller flere af vores opbevaringsrum som lagerplads.

Læs om forsikring og behandling af dine personfølsomme oplysninger.

Find dit opbevaringsrum

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af