Få din egen parkeringsplads i eller omkring København

Med din egen personlige parkeringsplads i eller omkring København slipper du for, at bruge tid på at finde parkering.

Fra kun kr. 299,- om måneden har du mulighed for at leje din egen personlige parkeringsplads på et af Pelicans mange centre i hovedstadsområdet. Parkeringspladsen er placeret på Pelicans indhegnede område som er forsynet med videoovervågning, og du har adgang døgnet rundt med din egen personlige kode.

Du bestemmer selv, om det er din bil, trailer, campingvogn eller lign. du vil du parkere sikkert hos os. Og har du behov for en tør, indendørs parkeringsmulighed, kan vi tilbyde vores opvarmede P-kælder ved Lyngbyvejen centralt på Østerbro hos Pelican Østerbro.

Centre med parkeringspladser

5 stjerner

9.6 af 10. Baseret på 546 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af