Lej et opbevaringsrum, når du skal flytte

Flytninger kræver forberedelse, planlægning og plads! Hos Pelican tilbyder vi derfor en række opbevaringsløsninger, der kan gøre flytteprocessen nemmere og mere bekvem. Udover leje af opbevaringsplads i depot- og lagerrum tilbyder vi flyttetilbehør, flytteservice og udlån af trailer til at transportere dine ting. Virksomheder, der flytter kontor og har behov for oplagring eller et fjernlager i en periode, kan også med fordel benytte en lagerbygning hos Pelican. Find ud af, hvor meget lagerplads, du skal bruge.

Er du ved at flytte hjemmefra, kan du læse vores ultimative flytteguide. Du kan også læse mere om, hvordan du kan style din lejlighed, inden den skal sælges. Du kan finde mere information her på siden, læse om de oftest stillede spørgsmål eller ringe til os på 80 20 70 40.

Lej et opbevaringsrum, når du står mellem boliger

Det er en stor aflastning at leje et lagerrum under flytteprocessen. Når du skal flytte, er der nemlig ofte en overgangsperiode, hvor du kan have midlertidigt brug for at få opbevaret dine ting - en seng, sofa eller et skrivebord. Det kunne også være tørvarer, vinterdæk eller indbo fra din stue som bøger eller reoler. Det hele kan blive stillet ad vejen, mens du venter på, at den nye bolig bliver din. Lej et eller flere af vores opbevaringsrum lige fra 0,5m2-50m2. Rummene er sikre, rene, tørre og belagt med gulvtæpper, så dine ting ikke tager skade.

Kontakt nærmeste center

Vores flyttemænd hjælper dig med at flytte

Der kan være mange praktiske udfordringer forbundet med en flytning. Slå to (eller tre) fluer med ét smæk som Pelican-kunde, og udnyt vores samarbejde med Express-Flyt. Du lejer to flyttemænd for kun kr. 949,- pr. time til at bære dine mange opbevaringskasser. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte dit Pelican-center, så sørger vi for resten. Flyttemændene vil være klar den dag, du skal flytte. Du kan opmagasinere dine ting fra en stor del af Sjælland, idet vores centre ligger spredt ud over København og omegn. Læs mere om, hvordan du får en gnidningsløs flytning.

Kontakt nærmeste center

Lån en gratis trailer

Måske er mængden af møbler og flyttekasser overskuelig nok til, at du klarer flytningen uden flyttemænd, men i det tilfælde hjælper vi dig alligevel gerne lidt på vej. Du kan nemlig gratis låne en trailer til at fragte dine ejendele. Find et Pelican-center nær dig, og reservér en trailer med det samme - så er den klar til afhentning. Du skal blot sørge for anhængertrækket.

Book trailer

Løbet tør for flyttekasser?

Gå ikke ned på udstyr, især ikke midt under en flytning! Alle Pelicans centre har en butik, hvor du kan købe flyttetilbehør - uanset om du mangler møbelbeskyttende tæpper, boblefolie, bred tape eller er løbet tør for solide flyttekasser i 11. time. Og så har vi gjort det muligt for vores kunder at få leveret flyttekasser lige til døren for kun 100 kr.! Men inden selve nedpakningen af flyttekasserne anbefaler vi at læse disse 10 tips til en perfekt flytning - set med professionelle øjne.

Flyttematerialer

Er du i tvivl om, hvor lidt plads, du kan nøjes med, eller har du et særligt behov, som vi måske kan opfylde? Så kontakt os endelig.

Kontakt os Find din Pelican

Lad Pelican Self Storage være din hjælpende hånd

Et opbevaringsrum kan være behjælpeligt i mange situationer - uanset om det er midlertidigt eller til langtidsopbevaring. Måske overvejer du også, hvordan man flytter bæredygtigt? Læs vores 6 tips til bæredygtig flytning, hvor du skåner miljøet! Inden og efter selve flyttedagen er der en masse praktiske ting som fx nedpakning og udpakning af dine ejendele. Vi har derfor samlet nogle af vores bedste fif til før og efter flytningen. Vi tilbyder opbevaring i hele København, så du kan let finde et center, der er tæt på dig, hvad enten det er Amager, Gladsaxe eller Hillerød.

Skulle du få brug for opbevaring til erhverv, så hjælper vi dig også med det.