Lej et opbevaringsrum, og lad os hjælpe dig godt videre, når du skal flytte

Ikke to flytninger er ens. At flytte er en ny begyndelse, men det er ikke altid, at logistikken går helt op i overgangen fra gammelt til nyt. Pelican har derfor en række muligheder, der kan gøre hele dit skift nemmere og mere bekvemmeligt. Lige fra flyttetilbehør til flytteservice, udlån af trailer og midlertidig opbevaring i et opbevaringsrum. Ring til os på 80 20 70 40 eller find mere information her på siden.

Få opbevaret møblerne, mens du venter på nøglen

Når du skal flytte, er der ofte en overgangsperiode, hvor du har midlertidigt brug for at få opbevaret dine ting. Mens du venter på, at den nye bolig bliver din, kan du leje et eller flere af vores opbevaringsrum . Vi har rum fra 0,5m2-50m2, og uanset hvad du vælger, er rummene sikre, rene, tørre og belagt med gulvtæpper, så dine ting ikke tager skade.

Kontakt nærmeste center

Lad vores flyttemænd hjælpe dig med at flytte

Ved en flytning er der mange praktiske ting, der skal gå op i en højere enhed. Som Pelican-kunde kan du slå to (eller tre) fluer med ét smæk og udnytte vores samarbejde med Express-Flyt. Her får du to flyttemænd for kun kr. 695,- pr. time. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte dit Pelican-center. Så sørger vi for resten, så flyttemændene er klar den dag, du skal flytte.

Kontakt nærmeste center

Lån en gratis trailer

Hvis mængden af møbler og flyttekasser er overskuelig nok til, at du klarer flytningen selv, vil vi alligevel gerne hjælpe dig lidt på vej. Derfor kan du låne en trailer til at fragte dine ejendele. Gratis. Find et Pelican-center nær dig og reservér en trailer med det samme. Så er den klar til afhentning. Det eneste, du skal sørge for, er anhængertrækket.

book trailer

Løbet tør for flyttekasser?

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Især ikke midt i en flytning. Alle Pelicans centre har en butik, hvor du kan købe flyttetilbehør - uanset om du mangler møbelbeskyttende tæpper, bobleplast, bred tape eller er løbet tør for solide flyttekasser i 11. time. Og så har vi gjort det muligt for vores kunder at få leveret flyttekasser lige til døren for kun 100kr.

Flyttematerialer

Er du i tvivl om, hvor lidt plads, du kan nøjes med, eller har du et særligt behov, som vi måske kan opfylde? Så kontakt os endelig.

SEND MAIL FIND DIN PELICAN

Lad Pelican Self Storage være din hjælpende hånd

Et opbevaringsrum kan være løsningen i mange situationer, og når du flytter, kan det i høj grad være behjælpeligt, så du har et sted at opbevare dine ting midlertidigt. Uanset om du skal opbevare enkelte flyttekasser eller gerne vil have, at vi passer på alle dine møbler, så finder vi et opbevaringsrum, der løser dit problem optimalt.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af