Lej et opbevaringsrum, og lad os hjælpe dig godt videre, når du skal flytte

Ikke to flytninger er ens. At flytte er en ny begyndelse, men det er ikke altid, at logistikken går helt op i overgangen fra gammelt til nyt. Pelican har derfor en række muligheder, der kan gøre hele dit skift nemmere og mere bekvemt. Lige fra flyttetilbehør til flytteservice, udlån af trailer og midlertidig opbevaring i et opbevaringsrum samt vores ultimative flytteguide til dig, som skal flytte hjemmefra. Du kan også læse mere om, hvordan du kan style din lejlighed inden den skal sælges. Du kan finde mere information her på siden, læse om de oftest stillede spørgsmål eller ringe til os på 80 20 70 40.

Få opbevaret møblerne, mens du venter på nøglen

Når du skal flytte, er der ofte en overgangsperiode, hvor du har midlertidigt brug for at få opbevaret dine ting. Mens du venter på, at den nye bolig bliver din, kan du leje et eller flere af vores opbevaringsrum . Vi har rum fra 0,5m2-50m2, og uanset hvad du vælger, er rummene sikre, rene, tørre og belagt med gulvtæpper, så dine ting ikke tager skade.

Kontakt nærmeste center

Lad vores flyttemænd hjælpe dig med at flytte

Ved en flytning er der mange praktiske ting, der skal gå op i en højere enhed. Som Pelican-kunde kan du slå to (eller tre) fluer med ét smæk og udnytte vores samarbejde med Express-Flyt. Her får du to flyttemænd for kun kr. 849,- pr. time. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte dit Pelican-center. Så sørger vi for resten, så flyttemændene er klar den dag, du skal flytte. Læs mere om, hvordan du får en gnidningsløs flyting.

Kontakt nærmeste center

Lån en gratis trailer

Hvis mængden af møbler og flyttekasser er overskuelig nok til, at du klarer flytningen selv, vil vi alligevel gerne hjælpe dig lidt på vej. Derfor kan du låne en trailer til at fragte dine ejendele. Gratis. Find et Pelican-center nær dig og reservér en trailer med det samme. Så er den klar til afhentning. Det eneste, du skal sørge for, er anhængertrækket.

book trailer

Løbet tør for flyttekasser?

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Især ikke midt i en flytning. Alle Pelicans centre har en butik, hvor du kan købe flyttetilbehør - uanset om du mangler møbelbeskyttende tæpper, bobleplast, bred tape eller er løbet tør for solide flyttekasser i 11. time. Og så har vi gjort det muligt for vores kunder at få leveret flyttekasser lige til døren for kun 100kr. Men inden selve nedpakningen af flyttekasserne er det en god idé at læse disse 10 tips til en perfekt flytning, set med professionelle øjne.

Flyttematerialer

Er du i tvivl om, hvor lidt plads, du kan nøjes med, eller har du et særligt behov, som vi måske kan opfylde? Så kontakt os endelig.

SEND MAIL FIND DIN PELICAN

Lad Pelican Self Storage være din hjælpende hånd

Et opbevaringsrum kan være løsningen i mange situationer, og når du flytter, kan det i høj grad være behjælpeligt, så du har et sted at opbevare dine ting midlertidigt. Uanset om du skal opbevare enkelte flyttekasser eller gerne vil have, at vi passer på alle dine møbler, så finder vi et opbevaringsrum, der løser dit problem optimalt. Her har vi samlet 6 tips, til hvordan du kan skåne miljøet, når du flytter. Inden og efter selve flyttedagen er der en masse praktiske ting som for eksempel at pakke alle dine ejendele sammen og pakke dem ud igen, når du flytter ind i dit nye hjem, og vi har derfor samlet nogle af vores bedste fif til før og efter flytningen. Vi tilbyder opbevaring i hele københavn, så du kan let finde et center, der er tæt på dig.

Skulle du få brug for opbevaring til erhverv, så hjælper vi dig også med det.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af