Undgå byggerod, når du renoverer - lej et rum til møbelopbevaring

Det kan være omfattende at bygge om. Især hvis du er i gang med at renovere dit hjem og måske har et eller flere rum, du slet ikke kan bruge. Vi vil gerne hjælpe dig igennem ombygningen, så dine møbler hverken tager skade eller står i vejen imens. Lej et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage og brug det til møbelopbevaring. Det kan trods alt gøre det hele lidt mere bekvemmeligt.

Opbevar dine ting, imens du bygger om

Er dit soveværelse blevet omdannet til et depotrum? Eller spiser du morgenmad omringet af afdækningsplast? Mens du bygger om, kan der være behov for lidt ekstra plads i hjemmet, hvor du kan opbevare dine møbler. Vi har rum helt ned til 0,5m2, hvor du kan opbevare dine byggematerialer eller sikre dine møbler trygt og tørt, så de ikke tager skade, mens hjemmet støver.

Find din Pelican

Lad os hjælpe dig med at flytte

Med en renovering i gang er der ofte rigeligt med opgaver på tjeklisten og for få timer i døgnet til at løse dem. Pelican har en flytteservice i samarbejde med Express-Flyt. Vi kan derfor hjælpe med at hente dine ting, opbevare dem sikkert og trygt, og levere dem tilbage, når dit hjem er klar. Så er der en ting mindre, du skal bekymre dig om. Kontakt os og få en pris, der passer lige til din situation.

BLIV RINGET OP

Lån en gratis trailer

Nogle gange er der brug for at hente og bringe byggematerialer, værktøj, møbler og flyttekasser lidt efter lidt. Alle vores centre har trailere, som du kan låne ganske gratis i 24 timer. Find et Pelican-center tæt på dig og reservér en trailer med det samme. Så er den klar til afhentning. Det eneste, du skal sørge for, er anhængertrækket.

Reservér trailer

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af Martin Petersen

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af Michael Olsson

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af Louise V.

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af Maria Jespersen

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af Christian Happy Stilbo