Undgå byggerod, når du renoverer - lej et rum til møbelopbevaring

Det kan være omfattende at bygge om. Især hvis du er i gang med at renovere dit hjem og måske har et eller flere rum, du slet ikke kan bruge. Vi vil gerne hjælpe dig igennem ombygningen, så dine møbler hverken tager skade eller står i vejen imens. Lej et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage og brug det til møbelopbevaring. Det kan trods alt gøre det hele lidt mere bekvemmeligt.

Opbevar dine ting, imens du bygger om

Er dit soveværelse blevet omdannet til et depotrum? Eller spiser du morgenmad omringet af afdækningsplast? Mens du bygger om, kan der være behov for lidt ekstra plads i hjemmet, hvor du kan opbevare dine møbler. Vi har rum helt ned til 0,5m2, hvor du kan opbevare dine byggematerialer eller sikre dine møbler trygt og tørt, så de ikke tager skade, mens hjemmet støver.

Find din Pelican

Lad os hjælpe dig med at flytte

Med en renovering i gang er der ofte rigeligt med opgaver på tjeklisten og for få timer i døgnet til at løse dem. Pelican har en flytteservice i samarbejde med Express-Flyt. Vi kan derfor hjælpe med at hente dine ting, opbevare dem sikkert og trygt, og levere dem tilbage, når dit hjem er klar. Så er der en ting mindre, du skal bekymre dig om. Kontakt os og få en pris, der passer lige til din situation.

BLIV RINGET OP

Lån en gratis trailer

Nogle gange er der brug for at hente og bringe byggematerialer, værktøj, møbler og flyttekasser lidt efter lidt. Alle vores centre har trailere, som du kan låne ganske gratis i 24 timer. Find et Pelican-center tæt på dig og reservér en trailer med det samme. Så er den klar til afhentning. Det eneste, du skal sørge for, er anhængertrækket.

Reservér trailer

Lad Pelican opbevare dine møbler

En flytning kræver tid, hårdt arbejde, overskud og overblik. Det samme er gældende, hvis du er ved at bygge om derhjemme. Hos Pelican vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, og derfor tilbyder vi at passe på dine møbler, mens du kommer ordentligt på plads. Så har du et problem mindre at tænke på.
Hos Pelican Self Storage kan du lejet et opbevaringsrum, der passer til dig og dit behov. Vi har rum på helt ned til 1 kvm og op til 18 kvm. Du kan ligeledes leje det i den periode, du har brug for, og du kan altid forlænge, hvis ombygningen trækker ud eller lignende.
Hvis du er i tvivl om, hvor meget plads du skal bruge, så kan du altid kigge forbi et af vores ti centre, hvor vi står klar til at give dig personlig rådgivning, så din opstart bliver så gnidningsfri som mulig.

OPBEVARING I HELE KØBENHAVN OG OMEGN

Hvis Pelican skal stå for din møbelopbevaring, er det selvfølgelig lettest for dig, hvis vi er tilstede i nærheden af, hvor du bor. Lige pt. kan du leje opbevaringsrum i hele København og i dele af Nordsjælland i et af vores ialt ti centre. Alle vores centre ligger tæt på store veje, så du let og smertefrit kan både aflevere og hente dine ting hos os.
Har du problemer med pladsen i bilen, så kan du også låne en trailer hos os – ganske gratis. Det giver lidt mere frihed.
Hvis du har brug for endnu mere plads og en hjælpende hånd, så lad Express-Flyt hjælpe dig. Express-Flyt er en af Pelicans samarbejdspartnere, og vi lover, at de er det perfekte valg, når der skal løftes sofaer, slæbes flyttekasser og fragtes møbler.

DINE TING OPBEVARES SIKKERT HOS OS

Det kan være svært at overlade sine ting til andre – særligt til folk man ikke kender. Vi garanterer dog, at vi passer godt på dine ting og sørger for, at du trygt kan efterlade dem hos os. Vi har et avanceret alarmsystem, og der er videoovervågning 24 timer i døgnet. Derudover har vi personlig betjening seks dage om ugen, hvilket også er med til at øge sikkerheden.
Har du brug for noget i dit rum, så har du med din nøgle adgang alle ugens dage mellem kl. 05.30 og 24.00.
Pelican Self Storage giver dig altså både høj sikkerhed, personlig betjening, muligheden for at låne en gratis trailer og fri adgang til dine ting alle ugens syv dage. Meget lettere bliver det vel egentlig ikke?
Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at passe på dine ting.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af