Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

Pelican følger nøje udviklingen i forbindelse med Corona-virus. På denne side kan du læse om, hvordan det påvirker vores forretning og services. Vi vil løbende opdatere siden.

Booking af opbevarings- og lagerrum foregår som normalt via hjemmesiden eller ved at kontakte det enkelte center. Se centre her.

Vi har besluttet kun at tillade 1 kunde i butikken ad gangen for at være i stand til at overholde afstandsreglen på 2 meter. Samtidig er der installeret plexiglasruder foran vores diske, således både kunder og ansatte er beskyttede.

Vi prioriterer vores kunders og vores ansattes sundhed meget højt. For at reducere sundhedsrisikoen har vi lavet en række tiltag. Når du besøger vores centre, skal du derfor være opmærksom på følgende:

  • Vores centre er stadig bemandede med en site manager, som kan servicere og hjælpe nye og eksisterende kunder. Men vi har reduceret bemandingen, så der kun er én person på hvert af vores opbevaringscentre ad gangen. Det er for at sikre, at både vores ansatte og kunder ikke bliver udsat for unødig smittefare
  • Du skal huske at læse vores hygiejnebestemmelser, inden du går ind i vores butik, således du selv og personalet ikke bliver udsat for smittefare. Disse bestemmelser vil fremgå foran butikken og kan også læses længere nede på denne side
  • Hvis du skal nyse, skal det være i papirhåndklæde. Du kan også bruge albuen
  • Du skal benytte mundbind
  • Hold 2 meters afstand til andre mennesker
  • Du må ikke give hånd, kramme eller kysse
  • Sprit dine hænder af inden du rører noget

Hygiejnebestemmelser

Har du andre spørgsmål, kan du kontakte vores centre i åbningstiden 10.00 til 18.00 mandag til fredag eller 10.00 til 14.00 om lørdagen. På Pelican Ørestad har vi også åbent søndag 10.00 til 14.00.

Vi takker mange gange for forståelsen. Lad os huske at passe godt på hinanden.

/Team Pelican