Flexlager - Arbejdsplads og lagerløsning samlet i ét

Med et flexlager får du markedets mest fleksible lagerløsning. Vi har kombineret det traditionelle lager med muligheden for at have en arbejdsplads - hvad enten det er en administrativ arbejdsplads, et værksted eller et lager, der dækker dit behov.

Flexlager er et nyt og meget populært lagerprodukt, hvor vi har kombineret lagerrummet med muligheden for, at indrette din administrative arbejdsplads, værksted eller showroom i samme rum. Du får et rum med vinduer og masser af dagslys, installeret varme, som du selv kan justere og elektricitet. Og skulle du få brug for mere plads i en kortere eller længere periode, har du altid adgang til at leje ekstra lagerplads tilpasset dit aktuelle behov. Flexlagrene er fra 35 m² til 135 m². Vores Flexlager kan anvendes af mange forskellige kunder. Det er blandt andet populært for webshops, som ønsker en fleksibel lagerløsning, hvor de kan pakke forsendelser til kunder i dagslys, og ikke behøver at være til stede, når de modtager varer fra leverandører. Flexlager finder du på vores Pelican centre på Amagerbro, Gladsaxe og Virum.

Som erhvervskunde hos Pelican tilbyder vi dig flere fordele. Blandt andre, at du får mulighed for kort opsigelsesfrist og at det er gratis at skalere dit lager op eller ned efter virksomhedens behov. At du har adgang til palleløftere, affaldscontainere, varemodtagelse, pakkeforsendelse med GLS, arbejdsbord m/ gratis kaffe i vores Pelican butikker og mulighed for 24 timers adgang til dit lagerrum.* Og så har vi i øvrigt et ualmindeligt imødekommende og service-minded personale der sørger for, at hjælpe dig med stort og småt i hverdagen.

*Nævnte services findes på udvalgte Pelican centre

Centre med Flexlager:

Kontakt os for at høre mere

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af