Pelican Damhus Valby

Roskildevej 170
2500 Valby
Telefon: 39 75 50 08
valby@pelican.dk
Åbningstider - Butikken
Hverdage
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søn- og helligdage
Lukket
Adgang til opbevaringsrum
Alle dage
05:30 - 24:00

Reserver et rum hos Pelican Damhus Valby

Reserver parkeringspladser hos Pelican Damhus Valby

Parkering Bil - Udendørs
Udsolgt
Fandt du ikke det rum, du søgte?
Vi har størrelser fra 1-30m2 i alle centre. Ring 80 20 70 40 for at høre mere.

Om Pelican Damhus Valby

Pelican Valby er et af de nyeste centre i København. Det ligger perfekt placeret i Valby, lige ved krydset mellem Roskildevej og Peter Bangs Vej, hvilket gør det nemt at komme til fra Frederiksberg og Vanløse.

I centeret finder du opbevaringsrum, som passer godt til både familier og erhvervsdrivende, når du mangler plads til opmagasinering af ejendele.

Som kunde får du udleveret en chip og en kode, så du kan køre ind på centerområdet, hvor der er overdækket aflæsningsområde. Husk at vi tilbyder alle vores kunder gratis leje af trailer, når du flytter og skal have dine ting til og fra opbevaring. Centret har 24-timers videoovervågning og opvarmede rum.

Opbevaring der gør hverdagen sjovere

Vi har gjort det meget nemt at leje et opbevaringsrum og opbevare møbler og andre personlige ejendele uden at skulle bekymre sig. Om det er møbler og flyttekasser imens Jeres hjem renoveres eller Jeres første barns brugte tøj og legetøj, som I gemmer til jeres næste barn kan bruge det, findes der en god løsning for alle.

Et opbevaringsrum hos Pelican er nemlig en stor befrielse for de fleste. Ud over at være en udvidelse af hjemmet, så er det også en måde at passe godt på dine ting uden at få fugtskader m.m. og med 24 timers videoovervågning og opvarmede rum.

Vi byder også virksomheder velkommen. Mangler din startup lagerplads eller kunne du tænke dig et lagerhotel med let adgang og tæt på din virksomhed, så er du kommet det rigtige sted. Vores omkostningseffektive løsninger giver dig mulighed for at leje en plads, der dækker virksomheders specifikke behov. Og selvfølgelig kan du nemt skifte til et større lagerrum, når behovet opstår.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du hurtigt og enkelt kan komme i gang. Vi har selvfølgelig også alle nødvendige flyttematerialer i vores butik og som kunde, har du altid en gratis trailer til rådighed.

Hvorfor Pelican Damhus Valby?
  • Unik placering ved Damhussøen
  • Ideelt for familier i Vanløse, Valby og Frederiksberg
  • Gode tilkørsels- og parkeringsforhold
Afstand
3,1km

Ellebjerg Valby
Blushøjvej 9
2450 København

Find dit rum Læs mere

Afstand
3,8km

Rødovre
Roskildevej 519
2605 Brøndby

Find dit rum Læs mere

Afstand
4,2km

Nordvest
Hulgårdsvej 131
2400 København NV

Find dit rum Læs mere