Om os

Pelican Self Storage er et ledende nordisk brand inden for opbevaring til private og erhverv. Vi har centre i Danmark, Sverige og Finland, som er placeret centralt og nemme at komme til.

Self Storage er for alle
Vi ønsker at være den foretrukne servicepartner, når folk flytter til og fra storbyen, skal arbejde i udlandet, flytter sammen eller flytter hjem, bliver gift og får børn, mangler kælder- eller loftsrum - i det hele taget bare når livet forandrer sig, eller pladsen bliver trang.

Vi sætter en ære i god gammeldags service
Det er vores fornemmeste opgave at yde en sublim service, så vores kunder føler sig trygge i valget af Pelican Self Storage. Derfor gør vi en dyd ud af, at vores service er ud over det sædvanlige. Vores personale arbejder hver dag for, at vores kunder oplever, at vi har det ekstra overskud.

Vi adskiller os også ved, at temperaturen i vores centre er bedre reguleret. Der er god belysning, og der er tæpper på gulvene, således at dine ting beskyttes, og vores kunder får en mere hjemlig følelse.

Vores mål er, at du som kunde hos Pelican Self Storage oplever god gammeldags personlig service og høj kvalitet i vores ydelser.

Vores baggrund
Pelican Self Storage blev grundlagt i Danmark i 2009 af Nordic Real Estate Partners (NREP) med kapital fra M3 Capital Partners i London. Siden da er det gået stærkt, og vi har fået mod på endnu mere. Vi arbejder i dag med mange nye projekter, og vores målsætning er at skabe en kæde af kvalitets- og serviceorienterede centre i de nordiske lande primært koncentreret omkring hovedstadsområderne og de største omkringliggende byer.

Vi udvider fortsat forretningen
Med 34 centre på tværs af Danmark, Sverige og Finland og endnu flere på vej er Pelican Self Storage i rivende udvikling. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, så tag endelig kontakt til vores hovedkontor.

Vores hovedkontor
Vesterbrogade 149
1620 København V
Danmark
+45 80 20 70 40
info [at] pelicanselfstorage [dot] dk

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af