Om os

Pelican Self Storage er et ledende nordisk brand inden for opbevaring til private og erhverv. Vi har centre i Danmark, Sverige og Finland, som er placeret centralt og nemme at komme til.

Self Storage er for alle
Vi ønsker at være den foretrukne servicepartner, når folk flytter til og fra storbyen, skal arbejde i udlandet, flytter sammen eller flytter hjem, bliver gift og får børn, mangler kælder- eller loftsrum - i det hele taget bare når livet forandrer sig, eller pladsen bliver trang.

Vi sætter en ære i god gammeldags service
Det er vores fornemmeste opgave at yde en sublim service, så vores kunder føler sig trygge i valget af Pelican Self Storage. Derfor gør vi en dyd ud af, at vores service er ud over det sædvanlige. Vores personale arbejder hver dag for, at vores kunder oplever, at vi har det ekstra overskud.

Vi adskiller os også ved, at temperaturen i vores centre er bedre reguleret. Der er god belysning, og der er tæpper på gulvene, således at dine ting beskyttes, og vores kunder får en mere hjemlig følelse.

Vores mål er, at du som kunde hos Pelican Self Storage oplever god gammeldags personlig service og høj kvalitet i vores ydelser.

Vores baggrund
Pelican Self Storage blev grundlagt i Danmark i 2009 af Nordic Real Estate Partners (NREP) med kapital fra M3 Capital Partners i London. Siden da er det gået stærkt, og vi har fået mod på endnu mere. Vi arbejder i dag med mange nye projekter, og vores målsætning er at skabe en kæde af kvalitets- og serviceorienterede centre i de nordiske lande primært koncentreret omkring hovedstadsområderne og de største omkringliggende byer.

Vi udvider fortsat forretningen
Med 34 centre på tværs af Danmark, Sverige og Finland og endnu flere på vej er Pelican Self Storage i rivende udvikling. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, så tag endelig kontakt til vores hovedkontor.

Vores hovedkontor
c/o BLOXHUB
Bryghuspladsen 8
1473 København
Danmark
+45 80 20 70 40
info@pelicanselfstorage.com

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af