Ti tips til den perfekte flytning – set med professionelle øjne

Det kan være enten stressende eller en god oplevelse at flytte. Læs denne liste med gode råd, som kan hjælpe dig, så du undgår at blive stresset.

Amerikaneren Peter Walsh er professionel organizer og har skrevet et utal af bøger, der handler om, hvordan du kan gøre dit liv mere simpelt. Han fortæller, at han har deltaget i mange flytninger, hvor man ikke har fulgt basisreglerne.

Her får du ti principper og detaljer, som du ifølge Walsh bør huske. Kig nærmere på dem, måske er det et råd eller to, som du kan bruge næste gang, du skal flytte. I gennemsnit flytter en europæer fire gange i sit liv, og jo bedre forberedt man er, jo bedre flytning får man.

Når flytningen nærmer sig
1) Det handler om at planlægge og strukturere, hvis du skal have en succesfuld flytning.
2) Gem alle dine noter det samme sted.
3) De ting du ikke bruger mere, kan du smide til genbrug eller få opbevaret.

Pakning
4) Hold styr på hvad du pakker, og hvor du pakker det hen. Noter på dine flyttekasser, hvilket rum de hører til i dit nye hjem.
5) Tag billeder af dine kabler, stikkontakter og andre elektroniske ledninger. Dette vil hjælpe dig med at huske hvilke dele, der passer sammen, når du skal have det hele op i din nye bolig.

Forberedelse til flyttedagen
6) Forbered snacks og vand og pak det i en køletaske. Når flytningen tager til, er det rart at kunne få lidt at spise og drikke.
7) Husk; det er bedst ikke at drikke alkohol dagen før.
8) Pak rengøringsmidler, køkkenruller og lamper i en kasse, hvor du let kan finde tingene igen.
9) Ha’ altid penge på lommen. Du får højst sandsynligt brug for at sende nogle afsted for at hente pizza, et manglende værktøj eller lignende.
10) Husk at fejre flytningen, når den er klaret! Medbring derfor en flaske af din yndlings drink samt nogle engangskrus.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af