Ti tips til den perfekte flytning – set med professionelle øjne

Det kan være enten stressende eller en god oplevelse at flytte. Læs denne liste med gode råd, som kan hjælpe dig, så du undgår at blive stresset.

Amerikaneren Peter Walsh er professionel organizer og har skrevet et utal af bøger, der handler om, hvordan du kan gøre dit liv mere simpelt. Han fortæller, at han har deltaget i mange flytninger, hvor man ikke har fulgt basisreglerne.

Her får du ti principper og detaljer, som du ifølge Walsh bør huske. Kig nærmere på dem, måske er det et råd eller to, som du kan bruge næste gang, du skal flytte. I gennemsnit flytter en europæer fire gange i sit liv, og jo bedre forberedt man er, jo bedre flytning får man.

Når flytningen nærmer sig
1) Det handler om at planlægge og strukturere, hvis du skal have en succesfuld flytning.
2) Gem alle dine noter det samme sted.
3) De ting du ikke bruger mere, kan du smide til genbrug eller få opbevaret.

Pakning
4) Hold styr på hvad du pakker, og hvor du pakker det hen. Noter på dine flyttekasser, hvilket rum de hører til i dit nye hjem.
5) Tag billeder af dine kabler, stikkontakter og andre elektroniske ledninger. Dette vil hjælpe dig med at huske hvilke dele, der passer sammen, når du skal have det hele op i din nye bolig.

Forberedelse til flyttedagen
6) Forbered snacks og vand og pak det i en køletaske. Når flytningen tager til, er det rart at kunne få lidt at spise og drikke.
7) Husk; det er bedst ikke at drikke alkohol dagen før.
8) Pak rengøringsmidler, køkkenruller og lamper i en kasse, hvor du let kan finde tingene igen.
9) Ha’ altid penge på lommen. Du får højst sandsynligt brug for at sende nogle afsted for at hente pizza, et manglende værktøj eller lignende.
10) Husk at fejre flytningen, når den er klaret! Medbring derfor en flaske af din yndlings drink samt nogle engangskrus.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af