Lej et lille lager og få store fordele

Mange mener, at små opbevaringsrum primært er en fordel i forbindelse med en flytning, da man kan bruge dem til at opbevare sine møbler i i en midlertidig periode. Men hvad med at bruge det til at opbevare mindre ting fra hjemmet eller kontoret – ting du ikke bruger i det daglige. Det gvier ro og mere plads derhjemme. Det kunne f.eks være en eller flere af følgende ting.

1. Sæsonbestemt tøj: Du kan nemt få mere plads i dit klædeskab derhjemme, hvis du vælger at opbevare din sommer- eller vintergarderobe på et lager hos Pelican. Du vil jo sjældent få brug for dine vinterfrakker i løbet af sommeren eller dit sommertøj om vinteren.

2. Pynt til diverse anledninger: Du kan f.eks. trygt opbevare din julepynt på vores lager og hente det, når vi nærmer os julen.

3. Ekstra service: Ekstra tallerkener, bestik glas mm. er ofte kun nødvendige ved store familiesammenkomster og andre større begivenheder. Derudover er de overflødige og optager en masse unødvendig plads derhjemme.

4. Små husholdningsapparater: Hvis du f.eks. kun bruger din køkkenmaskine og andre mindre apparater enkelte gange om året, skulle du måske opbevare dem, så du får mere plads.

5. Sportsudstyr: Det er en god ide at opbevare cykler, fiskeudstyr, campingudstyr og andet sportsudstyr om vinteren.

Er du interesseret i at vide mere om vores opbevaringsløsninger? Kontakt os!

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af