Gør disse 3+3 ting, som det første, når du flytter ind i et nyt hjem

Når flyttefirmaet har gjort deres arbejde og efterladt dig i din nye lejlighed, vil du stå med nogle svære beslutninger. Hvilken rækkefølge skal du pakke dine ting ud i, så din nye lejlighed føles som et hjem? Og hvilke andre ting skal du tænke over når du pakker dine ting ud?

Her er nogle praktiske tips, der giver en nem flytning:
1. Soveværelset
For at kunne håndtere hektiske og stresfyldte situationer, er det nødvendigt at sove ordentligt. Dette er nødvendigt for at være skarp og have et højt energiniveau. Søvn kommer først! Fra begyndelsen af din flytteproces; pakningsfasen, er det vigtigt, at sengen bliver pakket, så den hurtigt kan blive pakket ud i den nye lejlighed. Marker flyttekasser, der indeholder sengetøj, puder og dyner med ”Disse først.” På den måde undgår du forhøjet blodtryk efter en lang flyttedag, hvor du er klar til at hoppe direkte i seng.
Hvis du har børn, så husk de andre vigtige ting, der bruges til sengetid. Det kan være bamser, pyjamas og toiletsager. De gamle visdomsord siger ”Hvis børnene er glade, er forældrene glade.”

2. Køkkenet
At flytte er fysisk hårdt. Sikr dig, at du hurtigt kan lave energigivende snacks og lave dagens måltider, som morgenmad og aftensmad. Køkkenet er hjertet af hjemmet også under flytningen. Sæt køleskabet og kaffemaskinen til, og sørg for at pakke nok kopper, glas, tallerkner og bestik ud, så sult og tørst aldrig overrasker jer. Planlæg udpakningen af køkkenet på forhånd. Det er bedre at tage en pause til at overveje den rigtige rækkefølge, du pakker dine ting ned i. Hvis du ikke gør det rigtigt fra starten af, vil du ofte ende med at skulle gøre det om.

3. Stuen
Møbleringen af stuen er en central ting under flytningen. Stuen er et af de vigtigste rum i en almindelig hverdag specielt for børnene. Derudover er stuen også det sted, du sidder og slapper, så det er vigtigt, at den kommer på plads.
Fjernsyn og en internetforbindelse vil give dig en velfortjent pause og et vindue til verden udenfor den hektiske flytning, så få også gerne det op at køre hurtigt.
Malerier, bogreoler og sofaer vil hurtigt give den nye lejlighed følelsen af at være hjemme, så ha’ også det på din liste.

Tre tips til udpakningen.
1. Gør rent, mens du pakker ud.
Smid bobleplast mm. ud det samme, efter du har anvendt det. Flyder det med tomme kasser og lignende, vil det forstyrre din flytning og gøre den længere.
2. Tag et rum af gangen.
Når du pakker dine ting ud et rum af gangen, kan du bedre se det store billede. Du vil kunne se, hvor meget du har til det givne rum, og hvor det vil passe ind. Dette kan hjælpe dig med at undgå negative overraskelser, og det vil optimere pladsen.
3. Møbler og skabe først
Placer først de store møbler og skabe i lejligheden, før du begynder at pakke de små ting ud af flytterkasserne. På den måde vil du spare tid, og du kan sætte de mindre ting direkte på deres plads.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af