12 tips til at pakke dine ting på den mest optimale måde

Opbevaring er det vigtigste aspekt i en succesfuld flytning. Underlige poser og ukendte tasker kan nemlig gøre din flytning en smule forvirrende.

Maria Laitinen arbejder som en professionel organisator i virksomheden Tavararemontti. Hun har oplevet hundredvis af flytninger gennem de sidste syv år.

Her er Marias tolv bedste råd til, hvordan du pakker dine ting.
1) Det vigtigste råd: Pak ikke skrald. Du skal aldrig tænke, at du skal have det hele med til dit nye hjem for efterfølgende at beslutte, hvad du skal gemme. Oprydning skal være gjort allerede i det gamle hjem, og du skal opdele det i tre grupper. Det der skal gemmes, det der skal smides ud og det der skal gives til genbrug.
2) Hvis du flytter til en mindre lejlighed, er det en god idé først at gennemgå dine skabe og beslutte dig for, hvad du helt sikkert ønsker at tage med dig. Resten kan du beslutte dig for senere.
3) Kategorisér og put elementer fra én kategori i én kasse. Hvis du pakker tallerkener ind i håndklæder, skal du skrive både ”håndklæder” og ”tallerkener” på kassen.
4) Brug en markør, når du skriver på en kasse. Det er mere synligt og tydeligere end en blyant.
5) Markér hvilken kasse der hører til i hvilket rum i din nye bolig; det er nemmere at aflæse.
6) Hvis du skal have kasser til opbevaring, skal du ligeledes markere det på kassen og stable disse kasser sammen. Skriv også, hvis kassen skal placeres i bagenden af opbevaringsrummet, samt hvilke kasser der skal stå forrest. Du bør ikke opbevare skrald.
7) Skriv ikke “diverse” på en kasse. Hvis kassen skal i kælderen eller til opbevaring, skal du skrive dét på kassen.
8) Brug kvalitetskasser. Flyttevirksomheder betragter ikke banan-kasser som værende holdbare nok. Til opbevaring skal du bruge papkasser og åbne rentable kasser til de elementer, der skal medbringes til det nye hjem.
9) Pak ikke tunge eller for store kasser. Bøger skal puttes i flere små kasser. Fyld de store kasser halvt op med bøger og halvt med noget, der er lettere som eksempelvis dekorationer. Du skulle jo nødigt få skader i løbet af flytningen.
10) Åbne flyttekasser skal være jævnt pakket, så de kan stables på hinanden, og metalhåndtagene skal kunne lukkes.
11) Afsæt nok tid til at pakke.
12) Lad være med at pakke noget ud i dit nye hjem på en midlertidig plads. Dine ting skal placeres der, hvor de hører til med det samme.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af