1. Find dit center
  2. Vælg rum
  3. Reserver rum
  4. Flyt dine ting

Reserver dit rum

Udfyld kontaktformularen nedenfor. Så kontakter vi dig senest inden for 1 arbejdsdag for at bekræfte din reservation. Reservationen er gratis og helt uforpligtende, og du kan altid ændre din rumstørrelse og dit center.

Hillerød
2m2
235 kr./md.Prisen efter 1 måned er 469 kr./md.
Ja tak, jeg vil gerne
Har du spørgsmål, kommentarer eller specielle ønsker, kan du skrive dem herunder
Der er et oprettelsesgebyr på 150 kr. for nye kunder samt et tillæg på 149 kr. for ny nøgle og lås.

Ofte stillede spørgsmål - Reservation

Hvordan fungerer reservationen?

Når du reserverer dit rum, vil du modtage en bekræftelse her på siden og på din mail. Herefter vil vi tage kontakt til dig. Underskrivning af kontrakt og betaling vil efterfølgende ske i dit valgte Pelican-center. Reservationstilbuddet er gældende i 3 dage.

Er reservationen bindende?

Nej, reservationen er helt gratis og uforpligtende. Betalingen sker først, når lejeaftalen er underskrevet.

Skal man have en forsikring?

Ja. Det er et krav fra Pelicans side at din opbevaring er forsikret. Prisen varierer alt efter værdien af dine opbevarede ting og er ikke medregnet i dette tilbud.

Er der øvrige omkostninger?

Hvis det er første gang, du bruger Pelican, vil der være et oprettelsesgebyr på 150,- samt et tillæg på 149,- for en ny nøgle og lås. Er du tidligere kunde, vil der ikke være et oprettelsesgebyr, og du kan du genbruge din lås, hvorfor du ikke behøver at købe en ny.

Kan jeg skifte rumstørrelse senere?

Du kan altid ændre størrelsen på dit rum. Selv når du har underskrevet lejeaftalen, har du mulighed for at ændre rumstørrelse uden gebyr.