Oftest stillede spørgsmål: Sådan virker Pelican Self Storage

Hvor meget koster et opbevaringsrum hos PSS?
Det kommer an på, hvor stort dit rum er.

Hvor stort et opbevaringsrum har jeg brug for?
Folk tror ofte, at de har brug for et større opbevaringsrum, end de reelt set har. PSSs kundeservice hjælper dig med glæde med at vælge det opbevaringsrum, der passer til netop dit behov. Du kan også anvende størrelsesguiden fra vores hjemmeside, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken størrelse du har brug for.

Skal jeg betale for hele måneden, hvis jeg først starter min lejeperiode i midten af måneden?
Hos PSS betaler du kun for de dage, du lejer et opbevaringsrum. Hvis du f.eks. starter din lejeperiode den 20. i måneden, skal du kun betale for de resterende dage af den pågældende måned.  

Hvor høje er de forskellige opbevaringsrum?
Højden af et opbevaringsrum varierer mellem de forskellige bygninger, men i gennemsnit er de mellem 2,4 og 3 meter i højden. Opbevaringsrummene bliver målt således, at en sofa og en seng kan være inde i rummet, når de vendes opad og skubbes ind mod væggen.

Hvad inkluderer startprisen?
Startprisen inkluderer en personlig lås, tre nøgler og et adgangskort.

Er forsikring inkluderet i prisen?
Forsikring er ikke inkluderet i basisprisen, men du kan få en speciel forsikring igennem PSS, som er skræddersyet til små opbevaringsrum.

Skal jeg leje mit opbevaringsrum i et bestemt antal måneder?
Nej, det skal du ikke. I nogen af vores specielle kampagnetilbud kan der muligvis være en minimumsperiode på to måneder.

Hvornår kan jeg personligt besøge mit opbevaringsrum, og koster det noget ekstra?
Som PSS kunde kan du frit besøge dit opbevaringsrum dagligt i tidsrummet mellem kl. 5.30- 00.00. Besøg er gratis.

Er det nemt at komme ind til opbevaringsrummet med en lastbil/varevogn. Er der trapper i bygningerne, hvor jeg er nødt til at bære på mine ting?
Enhver PSS bygning er designet i overensstemmelse med vores kunders forskellige behov. De kan derfor også  tilgås med en lastbil.

Er der varme i PSS bygningerne?
Alle PSS bygninger har et varmeanlæg. Temperaturen holdes konstant omkring 15 grader. Der er ingen kolde opbevaringsrum hos PSS.

Er det muligt at låne en vogn?
Ja, det er det. PSS bygningerne har et udvalg af forskellige vogne og andet udstyr, som gør flytningen af forskellige genstande nemmere. Du kan endda også låne en overdækket trailer for en dag uden nogen omkostninger.

Kan PSS hjælpe mig med at flytte?
Du kan låne en trailer gratis igennem PSS. Vi kan også anbefale professionelle flyttefirmaer. Vi samarbejder med virksomhederne Express-Flyt.

Er der overvågning omkring PSSs bygninger?
Vi har videoovervågning 24 timer i døgnet i alle vores bygninger. Du kan kun få adgang til PSS bygninger med en adgangskode, der aktiveres i starten af lejeperioden og som deaktiveres i slutningen af lejeperioden.

Hvilken type virksomhed er PSS?
PSS blev grundlagt i Danmark i 2009. Virksomheden ekspanderede til Finland i 2010. På nuværende tidspunkt er der 34 centre i Finland, Danmark og Sverige. I Danmark har vi ti centre i og omkring København

Hvordan annullerer jeg min lejekontrakt?
Du kan annullere din kontrakt to uger før din sidste leje-måned.

Er der nogen genstande, som ikke er tilladte at opbevare hos PSS?
Meget brandfarlige væsker som benzin, flydende gas eller opløsningsmidler er ikke tilladt. Det samme gælder genstande, der forårsager lugtproblemer såsom åbnede malerdåser eller letfordærvelige levnedsmidler.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af