Nu har vi samlet webshop, kontor og showroom på ét sted

Amager Kiteskole lejer et showroom hos Pelican Self Storage, hvor der er direkte adgang fra gaden

Vinden, vandet, bølgerne, farten. Adrenalinen, der pumper rundt i kroppen. Hoppene, der for de bedstes vedkommende kan nå helt op omkring 30 meter.

Kitesurfing er stadig en nichesport, men fænomenet breder sig. Nogle af dem, der har givet sporten et løft, er Christian Leth Petersen og Tobias Mortensen fra Amager Kiteskole. Sammen tilbyder de professionelle kurser, ligesom de også sælger det specialdesignede kitesurfing-udstyr i deres webshop.

Vi er begge passionerede kitesurfere og har dyrket sporten på konkurrenceniveau. Derfor er vi også super stolte af, at vi kan tilbyde undervisning af rutinerede og certificerede instruktører. Det giver os mulighed for at udbrede sporten til et helt nyt publikum.

Det var Tobias Mortensen, der startede virksomheden tilbage i 2010. I 2016 kom Christian Leth Petersen til, og de to stiftede tilsammen webshoppen www.frozenpalmtree.dk, hvor man bl.a. kan købe drager, boards og andet surferudstyr samt harpuner til dem, der vil begive sig ud på en undervandsjagt.

I dag er alle virksomhedens aktiviteter samlet i et stort, lyst showroom hos Pelican Amagerbro, hvor både kursister og kunder kan gå direkte ind fra gaden. Derudover lejer Tobias og Christian et ekstra lagerrum til webshoppen på samme lokation.

Fordelen ved at være herude er klart, at vi har kunnet samle alle vores forskellige forretningsområder,” fortæller Christian. ”Lageret passer perfekt til webshoppen, mens showroomet både udgør vores kontor, vores butik og lokalet til vores kursister. På den måde har vi en fleksibel pladsløsning og et hjemsted for alt det, der ikke foregår ude på vandet.

At Christian og Tobias føler sig hjemme i deres showroom er tydeligt at se. De har selv indrettet det med borde, stole, bænke og reoler – alt sammen i rå spånplader og bambus, der vækker minder om varme tropestrande. Fra Prags Boulevard falder lyset ind gennem den store glasfacade, og udenfor er der plads til både et cafébord og et skilt, der byder velkommen.

I det hele taget er pladsløsningen hos Pelican let og ligetil, og personalet står altid klar til at hjælpe, fortæller Christian Leth Petersen:

”Det betyder meget for os, at vi ikke skal tænke på vedligeholdelse, varmeregninger og alle den slags praktiske ting. Vi skal bare koncentrere os om at drive vores forretning og ruste den til vækst. Resten er der andre, der tager sig af.”

Fremtiden ser da også lys ud for Amager Kiteskole. Kursisterne strømmer til, og der er godt gang i webshoppen, som dog gerne må fylde endnu mere, fortæller Christian Leth Petersen:

”Det er klart vores ambition, at webshoppen skal vokse, så vi ikke bare sælger til vores egne kursister, men også når endnu bredere ud i markedet. Vi skal dog ikke glemme, at vi altid vil være en sæsonpræget forretning. Fra april til november har vi rygende travlt. Herefter holder vi en lang, velfortjent ferie, hvor vi virkelig får pustet ud, så vi er topklar til den nye sæson.”

Til daglig lejer Amager Kiteskole både et lagerrum hos Pelican Self Storage samt et showroom, der har direkte adgang fra vejen – en ideel løsning til de virksomheder, der gerne vil byde kunder og samarbejdspartnere indenfor.

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 341 anmeldelser på Trustpilot

Super service

5 stjerner

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Skrevet af

Fantastisk.

5 stjerner

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Skrevet af

Perfekt!

5 stjerner

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Skrevet af

Nemt og bekvemt

5 stjerner

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Skrevet af

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stjerner

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Skrevet af