Kontorplads – med eller uden lagerrum

Mangler du et kontor til én eller flere medarbejdere, så har vi løsningen. En optimal løsning, hvis du vil have kontor tæt på dit lager. Men du behøver ikke at leje et lagerrum samtidig.

Står du og mangler en kontorplads til dig selv og dine medarbejdere, kan vi tilbyde leje af kontorpladser på vores centre i Virum og Gladsaxe. Vores nye kontorhotel hos Pelican Virum finder du i vores moderne bygning ud til Skodsborgvej, hvor vi har indrettet kontormiljø på 1. sal, flexlager i stueetagen og lagerrum i kælderniveau. Så har du også adgang til lagerplads i nærheden, hvis behovet skulle opstå. Hos Pelican Gladsaxe udlejer vi kontorlokaler på 1. sal, perfekt for kunder som ønsker både et kontor og lager på samme lokation.

Kontorpladser kan pt. kun lejes på vores center i Virum og Gladsaxe.

Kontakt os for at høre mere

5 stjerner

9.4 af 10. Baseret på 617 anmeldelser på Trustpilot

Man får altid den bedste service og …

5 stjerner

Man får altid den bedste service og smilende og glade medarbejder og ikke mindst en go og fornuftig pris. Kan stærkt anbefale det til alle både privat og erhverv.

Skrevet af

Professionel og betryggende service

5 stjerner

Flytning gennem Pelican fungerede perfekt. Et par utroligt søde og tryghedsskabende fyre dukkede op 1 minut før aftalt tid. Alt klappede og fungerede max. Ved selve lagerrummene fik jeg også fin hjælp mht rummet, hvor at alt fremstod nyt og rent. En god oplevelse

Skrevet af

“Som at være hjemme” feel med super service

5 stjerner

“Som at være hjemme” feel hvilket vores lille webshop har nydt og haft stor fordel af: Super prof og hjælpsomt personale ( tak Jonas!), sikker modtagelse af vore varer var for os specielt vigtigt. Vær obs på, at prisen er mere flydende (opad), efterhånden som tiden går, modsat mere traditionelle erhvervslejeaftaler.

Skrevet af

God service

5 stjerner

God service, fantastisk personale og flotte, rene rum.

Skrevet af

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby...

5 stjerner

Kan kun anbefale at bruge Pelican Self Storage Valby. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. En god løsning når man bor i lejlighed i Sydhavn hvor man ikke har meget plads. Kun ros

Skrevet af