Erhvervsflytning med eXpress-Flyt

Som Pelican kunde sparer du 20% på flytteservice

Flytteservice til alle behov

Gennem vores flyttepartner eXpress-Flyt, kan du nemt og enkelt få flyttet egendele, produkter, inventar og meget mere - alt sammen til en fordelagtig pris. Som Pelican erhvervskunde får du nemlig 20% rabat på flytteservice og dermed er prisen 949 kr. pr. time.

Hvis du og din virksomhed skal skifte kontorer og lokation, kan vi hjælpe dig med at flytte jeres borde, IT-udstyr, planter og hvad i ellers har brug for. Vi kan også hjælpe med nedpakning af jeres inventar.

Har du som virksomhed behov for at få fragtet varer og produkter, kan du gennem vores flytteservice få hjælp til at få dem ud til dine kunder.

Med flere forskellige typer af vogne, kan Jesper fra eXpress-Flyt sagtens flytte hvad du har brug for. Ring eller skriv en mail til Jesper om hvad du skal have flyttet.

Ring til eXpress-Flyt Skriv til eXpress-Flyt

Flytning for alle typer af virksomheder

Hos Pelican har vi en lang række kunder som opererer i forskellige brancher. Derfor har vi valgt eXpress-Flyt som vores flyttepartner, da Jesper og sit team kan klare stort set alle opgaver.

Byggematerialer

Byggematerialer kan være svære og bøvlede at få flyttet fra A til B. eXpress-Flyt kan nemt transportere dine materialer og vi har forskellige typer af vogne, som kan imødekomme større objekter skulle det blive nødvendigt. Materialerne kan hentes direkte fra producenten og transporteres hen til hvorend det skulle være.

Skræddersyet løsninger

Kontor inventar

Nedpakning