Forsikringsvilkår

Det er en betingelse i opbevaringsaftalen at den totale værdi af dine ejendele er forsikret, og at dækningen opretholdes i hele den samlede opbevaringsperiode hos os. Under alle omstændigheder er vores forpligtelse for aktuelt fysisk tab af, eller skade på dine ejendele, begrænset af opbevaringsaftalens vilkår.

GENERELLE BETINGELSER FOR FORSIKRINGSDÆKNING
Ifølge opbevaringsaftalens vilkår, indvilliger vi i at inkludere dækning for fysisk tab eller skade af dine ejendele, mens de opbevares af os indenfor vores egne forsikringsaftaler, forudsat at alle opkrævninger, herunder præmien for denne dækning er betalt. Den detaljerede beskrivelse af vores forsikringsaftaler er som følger.

BETALING AF PRÆMIE
Første præmie skal betales, når lejeaftalen indgås. Senere præmier opkræves og skal betales sammen med den fremadrettede leje.

FORSIKRINGENS VARIGHED OG OPSIGELSE
Forsikringen træder i kraft samtidig med at lejeaftalen indgås og løber 1 måned ad gangen. Forsikringen varer så længe lejeaftalen er i kraft. Forsikringen ophører senest samtidig med lejeaftalens ophør og kan fra Kundens side opsiges skriftligt med et varsel på min. 14 dage til udgangen af en kalendermåned. Opsigelsen skal være Pelican i hænde senest den 15. i en måned til ophør tidligst med udgangen af kalendermåneden*

FORSIKRINGSSELSKAB
Underwritten by certain Underwriters at Lloyds - 100% Brit Syndicate Ltd
55 Bishopsgate
London , EC2N 3AS
Registered No. 02763688

SAMLET FORSIKRINGSBELØB
Den samlede maksimale værdi af de varer, som kunden til enhver tid var opgivet på opbevaringsaftalen, eller på anden måde meldelt Pelican Self Storage skriftligt. Forsikringsbeløbet må under ingen omstændigheder overstige DKK 400.000 per kundeforhold.

DET FORSIKREDE
Direkte fysisk tab eller skade af vores kunders ejendele på grund af brand, lynnedslag, eksplosion, jordskælv, oversvømmelse, knækkede og/eller utætte rør, tyveri forårsaget af tiltvungen eller voldelig adgang, optøjer, strejke, civilt oprør, hærværk, udover hvad der er ekskluderet heri, sammenskridning og kollision fra biler eller fly, møl og utøj på grund af en ekstern årsag.

5 stars

9.4 of 10. Based on 341 reviews on Trustpilot

Super service

5 stars

Kan baseret på min egen erfaring varmt anbefale Pelican Self Storage i Valby til andre, der har behov for et opbevaringsrum. Jeg har indtil nu kun oplevet service på allerhøjeste niveau. Tak til Pelican, og specielt Morten herfra.

Written by Martin Petersen

Fantastisk.

5 stars

Brian og hans team yder en fantastisk behandling af kunderne ved Kastellet. Kan varmt anbefales.

Written by Michael Olsson

Perfekt!

5 stars

God og omhyggelig betjening og rummet vi har lejet er rent, pænt og helt perfekt. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

Written by Louise V.

Nemt og bekvemt

5 stars

God service, rent og pænt samt let tilgængelighed, der gør en tryg ved at opbevare sine egendele i lagerhuset.

Written by Maria Jespersen

Verdens bedste sted for en lille iværksætter

5 stars

Fitnesspigen.dk holder til her og det har vi gjort i snart 3 år... Vi startede med et lille rum på 3 m2 og har så i takt med Fitnesspigen er vokset med kunderne, fået større og større rum. Derudover kan vi sige om afdelingen i sydhavnen. Super personale i Bjarne og Jonas, altid venlige til at hjælpe, tage i mod pakker og så der jo gratis Kaffe. Vi bor her stadig :-)

Written by Christian Happy Stilbo