Guide til adgang til Pelican Sydhavnen

1. Aflæsning/pålæsningsområde

Når du ankommer, så kan du vælge imellem 2 indgange, for at komme ind til dit rum.

Indgang 1 ligger til venstre for den store indgangsport, her kan du nemt køre din bil ind under vores aflæsnings- og pålæsningsområde. Du er derved både tættere på indgangen, og kan læsse af i tørvejr.

Indgang 2 er ved at køre ind ad den store indgangsport, hvor der også er plads til din trailer eller flyttebil, og her kan du også kan læsse af i tørvejr.

Det er tilladt at parkere i max 2 time på de almindelige parkeringspladser, der er på vores område.

(OBS: der er ikke nogen tidsbegrænsning når du holder i aflæsnings- og pålæsningsområdet, så længe du læsser af eller på)

2. Åbningstider og indtastning af kode

Når indflytningsdatoen på dit rum er startet, har du adgang til centeret fra kl. 05.30 – 24.00 hver dag - 365 dage om året.

For at komme ind, skal du indtaste den kode som du har fået tilsendt på mail. Koden er en 8 cifret kode, og skal indtastes på adgangsmaskinen til venstre for bygningen.
Når du indtaster koden, er det vigtigt at du først trykker *(stjerne) – hele koden – og derefter # (firkant).

Vær opmærksom på der er to adgangsmaskiner, hvor du kan indtaste din kode på.
Adgangsmaskinen til venstre åbner indgang 1.
Adgangsmaskinen til højre åbner indgang 2.

Se evt. vejledningen på skiltet under adgangsmaskinen, eller videoen ”Sådan indtaster du kode”.

3. Parkering i indgang 1

Har du parkeret din bil i aflæsnings- og pålæsningsområdet inde i indgang 1, så vær ikke nervøs for at porten kører ned i bilen, der sidder censor i porten som sørger for at det ikke sker.

Hvis køretøjet er parkeret helt inde i området, så vil porten automatisk køre ned igen. For at åbne porten og køre ud igen, skal du blot indtaste din kode på adgangsmaskinen, som sidder på væggen ved siden af porten.

4. Indgang 2

Når du kører ind af den store skydeport, er der en indgang til bygningen lidt længere nede hvor du kan komme ind. Her vil du skulle indtaste din kode igen for at kunne åbne døren.

Når du kommer ind, vil der være skilte længere fremme som vil guide dig til elevatoren.

Når du skal ud igen, så læg mærke til at der er ”Ensrettet”. Du skal derfor køre ud af udgangsporten i modsatte ende for at komme ud.

Du indtaster din kode på adgangsmaskinen som sidder til venstre på væggen, og porten åbner.

5. Kundevogne

Når du kommer ind i aflæsningshallen, står der kundevogne som er gratis af benytte. Du skal blot bruge enten 10 kr., 20 kr. eller en vognmønt til at få vognene fri med.

Indtast igen din kode på adgangsmaskinen til venstre for døren, og du kan derefter åbne døren.

Hjælp den næste kunde, og sæt venligst vognene tilbage igen, når du er færdig.

6. Overblik over etager og adgang til elevator

Du finder elevatorerne rundt om hjørnet når du er kommet ind ad døren.

Ved elevatorerne er der skilte med oversigt over hvor du finder rumnumrene, på de forskellige etager.

Find dit rumnummer frem, og se hvilken etage du skal på. Til info, så er det første tal i dit rumnummer, den etage du skal på. Eksempel: Rum 1420 er på 1. etage.

7. Oversigt over etagen – find dit rum

Når du kommer op på etagen hvor dit rum er, finder du en oversigt over hele etagen på væggen lige overfor elevatorerne.

Det grønne kryds markerer hvor du er. Oversigten viser hvor på etagen dit rum befinder sig og hvilken retning du skal gå. Der vil være skilte som på billedet, der viser hvilken retning du skal gå for at komme til dit rum.

8. Tag dit rum i brug

Når du har fundet dit rum, er det meget vigtigt du dobbelttjekker at du står ved det rigtige rumnummer. For at finde dit rum, skal du sikre dig at du tager det rum som sidder tættest på det rumnummer(klistermærke), du har fået.

Åben rummet ved at skubbe metalskinnen der sidder på døren til højre, og døren kan åbnes. Inde i rummet ligger der en ny sikkerhedsgodkendt cylinderlås, med tilhørende nøgler til.

Du kan nu tage rummet i brug.

9. Sådan låser og åbner du rummet

Når rummet skal låses, skal du lukke døren og skubbe metalskinnen til venstre så langt du kan, så døren holdes lukket. Indsæt derefter cylinderlåsen i hullet til låsen på døren, og drej nøglen til venstre og tag nøglen ud – rummet er låst.

Hvis du har problemer med at sætte cylinderlåsen ind i døren
Der sidder 2 små prikker på cylinderlåsen. Hvis du holder cylinderlåsen så de to prikker er øverst, og lige ud for hinanden, så kan du nemt sætte låsen ind i hullet (se billede).

Se også videoen ”Sådan låser du rummet”.

For at åbne rummet igen
Sæt én af de medfølgende nøgler ind i cylinderlåsen og drej nøglen til højre, og hiv derefter cylinderen ud ad døren. Skub metalskinnen helt til højre, og døren kan nu åbnes.

Se også videoen ”Sådan åbner du rummet”.